Στην ΤεντοΕπισκευή θα βρείτε τις καλύτερες τιμές τόσο για επιδιόρθωση, όσο και για αντικατάσταση (καινούργια) όλων των συστημάτων σκίασης.
Για επιδιόρθωση πανιού τέντας θα πρέπει να μετρησετε το μήκος και το ύψος του πανιού σας.

Αφού επιθυμούμε την επισκευή του πανιού μας μπορούμε εύκολα να μετρήσουμε το ήδη υπάρχον, αρκεί να είναι καλά τεντωμένο, όπως θα δούμε και παρακάτω.

EP

έχοντας ολοκληρώσει την επιμέτρηση του πανιού θα πρέπει να έχετε δύο νούμερα.
Το μήκος του πανιού σας,πχ: 5,58 μέτρα
Το ύψος του πανιού σας, πχ: 2,10 μέτρα + 0,70μέτρα = 2,80μέτρα
Προσοχή για το ύψος του πανιού!!!

Θα πρέπει στο ύψος που μετρήσατε να προσθέσετε άλλα 70 εκατοστά (0,70 μέτρα),

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε μέσα από την tentoepiskevi.gr το πακέτο επισκευής, το οποίο σας ενδιαφέρει. Να συμπληρώσετε στα κατάλληλα πεδία τις διαστάσεις των επιφανειών που μετρήσατε ώστε αυτόματα να μάθετε το κόστος και τέλος με ένα κλικ να παραγγείλετε την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Κατόπην θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, στις ώρες που επιθυμείτε, ώστε να κλείσουμε ραντεβού και το συνεργείο της ΤεντοΕπισκευής θα έρθει να αφαιρέσει το πανί από την τέντα σας.

Καμία πληρωμή δεν πραγματοποιήτε στην σελίδα μας. Τα πακέτα επισκευής θα σας δείξουν το πλαίσιο τιμής που θα κυμανθεί η επισκευή για τα μέτρα που θα εισαγάγετε. Το τελικό κόστος θα προκύψει από το συνεργείο μας που θα έρθει στον χώρο σας και θα κάνει την τελίκή επιμέτρηση καθώς και με τον επιτόπου έλεγχο του πανιού σας.

Ύψος Πανιού

ipsos

Πλάτος Πανιού.

platos

Σημαντικό!!!!

Μέσα από την ΤεντοΕπισκευή μπορείται να βρείτε το πλαίσιο τιμής για την επισκευή που επιθυμείτε. Όταν έρθει το συνεργείο να πάρει το πανί σας τότε θα μετρήσουμε, με τον ίδιο τρόπο που σας δείξαμε παραπάνω. Τότε θα συμφωνήσουμε στο κόστος της επισκευής το οποίο θα είναι το ίδιο με αυτό που βγαίνει στην σελίδα μας, άν έχετε μετρήσει σωστά.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% το οποίο επιβαρύνει το κόστος της επισκευής.

Οποιαδήποτε πληρωμή πραγματοποιήται με αντικαταβολή και μόνο όταν θα είστε σύμφωνοι για το κόστος της επισκευής.